Начална страница  За нас  Устав на РК на БЛС  Административни услуги  Нормативни актове  Териториални дружества За връзка  

 Документи 
 Връзки 
 Банкови сметки 
 СДО 
 Архив 
 Регистър 
 За контакт 
 ПРОЕКТ 
 

 
ПРОЕКТ

10.04.2017

На 8 април в гр. Щип, Македония се проведе втората пресконференция по проект  "Интегриране на Европейски здравни стандарти и иновации по пътя към изграждане на трансграничен здравен клъстер", с Ref: СВ006.1.31.017, финасиран от Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония 2014-2020.

На събитието присъстваха от страна на РК на БЛС Благоевград - д-р Георги Георгиев,  член на УС на РК и управител на СБАЛО „Св.Мина“, ръководителя на проекта Атанас Крънчев  и млади колеги от областта.

   


29.03.2017

 

Информация за проведена пресконференция по проект "Интеграция на европейските здравни стандарти и иновации по пътя за развитие на трансграничен здравен клъстер" - тук!


     

 


01.12.2016

Одобрен е проект на Районна колегия на Български лекарски съюз - Благоевград по Програма за трансгранично сътрудничество по Инструмента за предприсъединителна помощ България - бивша Югославска Република Македония -  2014-2020

За повече информация - ТУК!

Документи по проекта - ТУК!

 Заповед за откриване на процедура и одобряване на документация за участие

 Тръжно досие (tender dossier):

Part А Instruction to Tenderers

Part B Tender submission form

Part C Contract (Draft)

 Други (Others):

Administrative Compliance Grid

Evaluation Grid